Afbeelding
Foto: Jan Duivenvoorde

Acroteams Delta Sport grossieren in Zeeuwse titels

Actueel SD|Sport

De acroteams van Delta Sport hebben zich tijdens de open Zeeuwse acrokampioenschappen (OZAK) van een hele goede kant laten zien. In totaal veroverden ze tien Zeeuwse titels en waren ze vijfmaal overall de beste.

Het hoogste team, de B-combinatie Babette Verkerke (Delta Sport)/Saphira van Dam (Alianza), behaalde een dubbele winst scoorde bijna vier punten meer dan bij de laatste plaatsingswedstrijd voor het NK in Oss. Daphne Rotte, Yarah Zoutewelle en Yara Schot (C-senioren) zorgden voor twee mooie oefeningen en blonken uit in de uitgevoerde acrobatische elementen. De Zeeuwse titel maar vooral de derde plaats in de OZAK toonde aan dat dit team (foto) klaar is voor de landelijke KNGU-plaatsing wedstrijden. Het duo Amy Leijten met Faya van Wensen (C-junioren) werd Zeeuws kampioen en keurige tweede plaats bij de OZAK. Het combinatieteam van Delta Sport/Alianza, de Bruse Floor de bruine en Lotus Begeman uit Waalwijk, pakte in dezelfde categorie zilver voor de ‘Zeeuwse’ en brons voor de OZAK.
Aan het acrogymtoernooi in Laco Sportcentrum deden zo’n vierhonderd deelnemers uit Nederland en België in alle categorieën (A, B, C, D en E) mee.

Meer nieuws