Afbeelding

Westhoek-Bevelanders op dinsdag 30 april

Sport

Het uitgestelde duel tussen Westhoek en Bevelanders wordt dinsdag 30 april ingehaald. De wedstrijd op sportpark Van Zuijen begint om 20.00 uur.

Westhoek-Bevelanders werd afgelopen weekend van het programma gehaald. Aanleiding was de wedstrijd van Bevelanders tegen WIK’57 van weer een week eerder waarin een voetballer van de ploeg uit Kamperland, nummer vier op de ranglijst, een rode kaart kreeg omdat hij de scheidsrechter duwde. Naar dit voorval heeft de KNVB een onderzoek ingesteld. Volgens een nieuwe protocol van de KNVB wordt dan de eerstvolgende wedstrijd van de betreffende club uitgesteld, zodat club en spelers ‘een moment van bezinning’ kunnen hebben.
Met nog twee speelronden (11 en 18 mei) te gaan zijn er ‘grote belangen’ voor de inhaalwedstrijd in Burgh-Haamstede. Bij winst houdt Bevelanders een theoretische kans op het kampioenschap in de vierde klasse C. Een overwinning voor Westhoek, nog altijd op een onveilige, zevende plek, betekent dat de ploeg op gelijke hoogte komt met Herkingen’55. Beide teams treffen elkaar op de slotdag.

Meer nieuws