Afbeelding

Nieuw logo en hoofdsponsor voor jubilerend ZV Onderdak (update)

Sport

Zwemvereniging Onderdak heeft tijdens een receptie vanwege het vijftigjarig bestaan een nieuw logo en nieuwe hoofdsponsor gepresenteerd.

Het logo staat vrijdag 9 juni in de papieren versie van WereldRegio, Aquavitesse uit Bruinisse is de kersverse hoofdsponsor. Tijdens een kort praatje nam Onderdak-voorzitter Ruud van der Laar ook even Erik Dalebout apart. De Zierikzeeënaar is zo lang lid als de club oud is.
Dat noemde hij zaterdag ‘wel bijzonder’. Bovenal is hij een pure liefhebber van de zwemsport. “Ik vind het gewon heel prettig om te helpen en te zien dat kinderen kunnen zwemmen: of dat nu kindjes van vijf jaar zijn of een wereldtopper. Als ik kan ondersteunen dat ze hun sport kunnen uitoefenen, geeft mij dat heel veel voldoening.” Als official ziet Dalebout namelijk regelmatig wereldtoppers bij wedstrijden in Eindhoven, Amsterdam of Rotterdam. “Maar een wedstrijdje met beginnende kinderen vind ik net zo leuk. Ik vind het gewoon leuk om te zien dat kinderen en ook ouderen plezier hebben in het zwemmen.”

Meer nieuws