Afbeelding

Flinke knieblessure SKNWK’er Vermeer

Sport

Het ziet er vooralsnog niet naar uit dat Stefan Vermeer de laatste weken van het seizoen 2022/2023 in actie komt voor SKNWK.

De voetballer heeft tijdens de training van dinsdag een flinke knieblessure opgelopen en laat komende week foto’s maken. Verder kunnen de Nieuwerkerkers in de wedstrijd van zaterdag tegen Kogelvangers in de derde klasse B geen beroep doen op de langdurig geblesseerde Stijn Dooge en mogelijk Jari Goudswaard (vrijdag naar kaakchirurg.
Voor de derby Bruse Boys-ZSC’62 kan trainer Michel Maaskant Dylan Adelaar, Rudo van den Berge en Pepijn de Bruine niet opstellen. ZSC’62-collega Edwin Kriens heeft drie geblesseerden: Robin en Mark Provoost en Sem van der Linden. Danny Erkelens is een weekend weg en Ian van Essen is een twijfelgeval. Het kan zaterdag op sportpark Volharding zomaar gebeurd zijn voor ZSC’62 in de derde klasse B. “Er moet een klein wonder gebeuren willen wij nacompetitie halen”, beseft Kriens. “Maar zolang er nog kans is, moet je er voor strijden. De laatste wedstrijden moeten we met veel beleving en strijd tegemoet gaan. Nog een paar wedstrijden te gaan waarvan je er twee meer moet winnen dan Kruiningen en dan moet Kruiningen al zijn wedstrijden verliezen.”
In de vierde klasse B probeert Westhoek zaterdag op sportpark Van Zuijen Duiveland in te halen en goede zaken te doen in de strijd om de derde periode. Westhoek mist slechts Maurice Stoel, bij Duiveland ontbreekt al weken een half elftal. Deze keer zijn Robbert de Bruine, Roy Quik, Joran Buys, Jordi Wesdorp , Rens Boogert en Ian Roks (allen geblesseerd) en Simon de Bruine (geschorst) er niet bij. WIK’57 speelt alleen zonder Ian van der Wekken tegen Goes en Brouwershaven kan Justin de Bruine en Skip Reijnen (beiden werk) niet opstellen tegen Smerdiek.
Tweedeklasser MZC’11 ontmoet rode lantaarndrager SSV’65. Coen Dalebout is een twijfelgeval, Jaimy Matthews en Remco Lafeber niet vanwege kwetsuren.

Meer nieuws