Afbeelding

Veel animo voor Black Saturday Burgh-Haamstede

Ondernemen

Burgh-Haamstede staat zaterdag 26 november in het teken van Black Saturday. Initiatiefnemer Debby van Dijk, zelf eigenaar van D-Fashion aan de Noordstraat: “Het is goed dat er iets wordt gedaan in het dorp, zeker in een stille maand”.

Waar het landelijk vrijdag 25 november Black Friday is, wijkt Burgh-Haamstede daar van af. Veel mensen moeten werken en niet alle winkels willen op vrijdag open. Daarom besloot Van Dijk voor te stellen het ‘uitverkoopfeest’ op zaterdag te plannen. Dat blijkt een schot in de roos. Liefst twintig deelnemers hebben zich aangemeld van de Noordstraat tot en met de ring van Burgh. Dit zijn: Sluis Dier & Tuin, Tegels-Enzo, Hotdogkraam, Galerie Haamstede, De Graaf van Haamstede, Jewel made It, Zeeuws enzo, PMU by Chanti, D-Fashion, Grand café Tavernu, galerie het oude Raadhuis, cafetaria Klapwijk, Bloemstijl, de Boulevard, Klavertje Vier, ’t Wienkeltje, Radio TV Christiaanse, patisserie Castello, Fietsverhuur Zeeland en Jan de Jonge Fietsen. Op Black Saturday heeft elke ondernemer zijn eigen actie die op social media gedeeld worden.
Een dag eerder (vrijdag 25 november) organiseert bij D-Fashion de inmiddels bekende en succesvolle Ladies Night. Dit jaar heeft het mode-evenement twee doelen: KWF en prinses Maxima fonds. ‘Ladies Night’ is van 10.00 tot 22.00 uur met goodie bags en kortingen van veertig procent.

Meer nieuws