Marloes Veenendaal (rechts) bij de opening van Bloemensuper Zierikzee.
Marloes Veenendaal (rechts) bij de opening van Bloemensuper Zierikzee.

Meer ruimte voor Bloemensuper

Ondernemen

Het winkelpand op de hoek van de Melkmarkt en de Verrenieuwstraat staat weer volop in bloei. Marloes Veenendaal, eigenaar van Bloemensuper Zierikzee, had meer ruimte nodig en heeft er een mooie winkel van gemaakt.

Tot voor kort zat de 36-jarige Veenendaal met Bloemensuper vlakbij het parkeerterrein van de Albert Heijn in de binnenstad. Het werd echter steeds drukker en met twee à drie personeelsleden was er te weinig werkruimte om bijvoorbeeld boeketten samen te stellen en rouwwerk te maken. Die ruimte is er in het nieuwe pand wel.
Veenendaal heeft de Bloemensuper op de oude locatie vorig jaar september overgenomen van Fabian Oostvogels. Nu is de winkel dus van haar zelf en kan Veenendaal het naar eigen hand zetten. Op de nieuwe plaats is de winkel sfeervol en mooi gericht. Naast de vele verschillende bloemen en planten heeft Veenendaal allerlei cadeau-artikelen in de winkel liggen zoals hoteltassen, kaarsen, boeken en kussens. “Het zijn allemaal producten die in onze branche thuishoren”, meldt de inwoner van Noordwelle, die afkomstig is uit Monnikendam. “Overal staat wel iets op met bloemen en planten.”

Naast de winkel heeft Veenendaal nog een bedrijfje. Met Urban Jungle doet ze aan zogenaamde bedrijfsbeplanting. Met het plaatsen van bloemen en planten zorgt ze dat bedrijfspanden ‘groener’ worden. Ook kunnen mensen bij de Bloemensuper terecht voor pakketjes van Post.nl 

Meer nieuws