Afbeelding

Modeshow Parade XL moet inspireren

Ondernemen

Wie niets wil missen van de Parade XL, de modeshow op het Havenplein, doet er goed aan om 13.30 en 15.00 uur klaar te staan.

De modellen komen namelijk zaterdag 24 september twee keer langs en steeds in andere kleding en dergelijke op een catwalk van veertig meter in het midden van het Havenplein. Bijna veertig mode gerelateerde ondernemers uit Zierikzee verlenen hun medewerking aan de modeshow in de binnenstad die sinds 2019 weer kan worden gehouden. Toen liep er een hele lange, grote, rode loper door de stad. Een catwalk op het Havenplein is wat beter te behappen, geeft Ellen van Velthoven, organisator van de Parade XL aan. “Er is een dj. Hij kan in een keer ‘gas’ geven.”
De bedoeling van de modeshow, met bijna vijftig modellen, is dat het mensen inspireert. ,,Bezoekers krijgen een impressie wat Zierikzee te bieden heeft”, zegt Van Velthoven. “Zierikzee is gewoon leen euk winkelgebied met veelzijdigheid. Je ziet geen ketens hier. De modezaken zijn allemaal zelfstandige winkels. Dat is echt de kracht van Zierikzee.”

Meer nieuws