Afbeelding

Geen paasshow, wel paasnieuws

Ondernemen

Voor het eerst sinds jaren heeft Interieur Paauwe, dat in 2020 65 jaar bestaat, geen paasshow op Tweede Paasdag. De reden mag inmiddels alom bekend zijn. Echter, er mag dan wel geen paasshow zijn, er is wel volop paasnieuws, zo verzekert Steven Marteijn van de woonwinkel in Zonnemaire. 

,,We hebben de zeilen aangepast aan de wind”, houdt Steven Marteijn een mooie metafoor voor. ,,Er zijn nog allerlei manier om in touw te blijven met de mensen. Ze zijn nu veel binnen en dan krijg je zin om de boel binnen aan te pakken. Hoe richt ik mijn huis in in het coronatijdperk?” 

Met het goede weer van de laatste dagen en tijdens het voorjaar willen mensen juist thuis dingen aanpakken. ,,Of op hun balkon of in de tuin dingen te vernieuwen. Daar worden mensen heel blij van”, weet Steven Marteijn. Langs de digitale weg, Facebook, Instagramm, Pinterest en eigen website, kunnen mensen veel nieuwe meubels, trends en materialen van Interieur Paauwe zien. ,,Via Facetime kunnen we door de showroom lopen, maar mensen kunnen ook met hun eigen telefoon door de huiskamer lopen. Voor onze adviseurs is de andere insteek even wennen, maar ook weer uitdagend om daar een weg in te vinden.” 

foto Een Borek relax chairs Luxx, een van de meubelen die bij Interieur Paauwe te koop zijn.

Meer nieuws