Afbeelding

Weer mooi project NuFormer

Ondernemen

NuFormer, het multimediabedrijf van Rob Delfgaauw uit Burgh-Haamstede, heeft een bijzondere projectie uitgevoerd in Japan.

De projectie maakt deel uit van het populaire fashionprogramma ‘Making The Cut’, gepresenteerd door Heidi Klum en Tim Gunn en is vrijdag 10 april te zien via Amazon Prime Video en de diverse fashionkanalen.

De projectie die door NuFormer, dat onlangs haar projectietechniek liet zien tijdens de Super Bowl, in Tokyo werd uitgevoerd, is een zogenaamde video projection mapping waarbij beelden perfect passend op een object worden geprojecteerd. De beelden vormden in de Amazon Fashion Studio in Tokyo het spectaculaire decor waar de modellen doorheen bewogen.
In de serie bezoeken de deelnemers de drie fashionmetropolen van de wereld: New York, Parijs en Tokyo. In deze steden worden de deelnemers uitgedaagd, door middel van spannende opdrachten, om het beste uit zichzelf te halen en te laten zien waarom zij de beste designer zijn.
De visualisaties van dit soort specifieke projecties zijn grotendeels 3D-animaties. Voor de toepassing op de filmset in Japan zaten er echter ook twee stukken video aangezien een van de thema's van het decor een natuurlijke omgeving moest weergeven. Deze videobeelden zijn gemaakt in de Boswachterij Westenschouwen en geschikt gemaakt voor de mapping projectie in Tokyo. Daar zijn de beelden als onderdeel van de set gefilmd en vervolgens in het productieproces in LA verwerkt. Het resultaat is dus vrijdag 10 april wereldwijd te zien.

Meer nieuws