Derzhavets matchwinner voor Van Oeveren/ZSC'62 in ZieZaVo
Derzhavets matchwinner voor Van Oeveren/ZSC'62 in ZieZaVo wereldregio.nl

Andrey Derzhavets is de matchwinnaar geworden in de ZieZaVo-wedstrijd Van Oeveren/ZSC'62-FC Kerkwerve/'t Oliegeultje. In de laatste vijf minuten maakte de speler van Van Oeveren/ZSC'62 de winnende 3-4. De ploeg uit Scharendijke overleefde woensdag in een spannende wedstrijd een 2-0-achterstand en twee tijdstraffen. In de eerste helft gaven Rick Ganzeman en Ramon den Boer kleur aan het duel door de ploeg uit Kerkwerve op voorsprong te brengen. Jesse van der Linden, Nicky van der Velden (strafschop) zorgden voor de ommekeer. Tijdens de tweede helft volgde een aantal tijdstraffen aan weerszijde maar met de goal van Derzhavets staat Van Oeveren/ZSC'62 aan de leiding van de eerste klasse. De Strandloper/Ginsterveld boog een 0-2-achterstand tegen Van Klinken Montage om in een 4-2-winst. Jesse Kalwij bracht zijn ploeg Stella Boys/'t Centrum in de eerste helft op 1-0 tegen C.S. Telecom S.B maar Corné Schilperoort zorgde in de tweede helft voor de gelijkmaker (1-1). In de tweede klasse A won Deco Home Zierikzee opnieuw met grote cijfers (9-1). Fietsoutlet Zeeland was nu het slachtoffer. Vleesboerderij Boot won met 5-3 van Grenzeloos/Kort en DDEZOM pakte de eerste overwinning (7-5) ten koste van Motorenboys. In de tweede klasse B staat Stella Bous/'t Centrum 2 verrassend alleen aan de leiding door een 6-1-overwinning op Clerx Elektronica en won FC Hanse Staalbouw overtuigend van De Strandloper/Ginsterveld 2 met 4-0.