Schildersbedrijf Marin van der Wekken maakt nieuwe start
Schildersbedrijf Marin van der Wekken maakt nieuwe start

Schildersbedrijf Marin van der Wekken maakt nieuwe start

Algemeen

Met een nieuw logo en een opnieuw beletterde bus maakt Marin van der Wekken een nieuwe start met schildersbedrijf Marin van der Wekken. De 51-jarige Bruenaar doet dat met zijn 35-jarige plaatsgenoot Marc van Vossen.

Het werkterrein van de twee schilders is van Bruinisse tot Burgh-Haamstede. ,,We pakken ook een stukje van Flakkee mee”, zegt Marin van der Wekken, ,,en we hebben wel eens een uitschieter naar links of rechts.” De werkzaamheden van Marin van der Wekken, al bijna twintig jaar in het vak, beperken zich al lang niet meer tot het schilderen van kozijnen en deuren. Het bedrijf houdt zich ook bezig met houtreparatie (van bijvoorbeeld houtrot), beglazing (advies, leveren en plaatsen), behangwerk, reparatie en stucwerk en onderhoud (jaarlijkse inspectieronde). Bij alle werkzaamheden heeft het schildersbedrijf oog voor detail.

Schildersbedrijf Marin van der Wekken is vooral actief op de particuliere markt. ,,Schilderen is meer dan alleen vakwerk”, geeft Marin van der Wekken aan. ,,Het is ook luisteren naar de klant. Een deskundig advies geven over de te kiezen kleur en de verfsoort. Schilderen is vooral ook emotie: een goed gevoel hebben bij de vakman die over de vloer komt. Schilderen is ook iemand vragen die het hele vakgebied beheerst zodat je alle behangwerk, beglazing houtrotreparatie en klein timmerwerk met een gerust hart door dezelfde persoon kunt laten uitvoeren.”

www.marinvanderwekken.nl Foto: Marin van der Wekken (links) en Marc van Vossen vormen samen schildersbedrijf Marin van der Wekken.

Meer nieuws