Volleybalsters Forza verweren zich dapper tegen koploper

Tot de twintig à 22 punten niet de mindere van de tegenstander zijn, maar toch met 0-4 (22-25 20-25 24-26 22-25) verliezen.

Het overkwam de volleybalsters van Forza zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Volley Meerkerk 2, nota bene de koploper in de promotieklasse A. Zonder drie afwezigen (wintersport) speelde Forza echt sterk naar de mening van trainer Hennie van Liere. ,,Ons euvel is dat we niet kunnen afmaken aan het einde van de set. We zijn niets minder maar gaan dan 'raar' doen. Bij een stand van 23-23 in het net serveren, fout keuze qua set up, geforceerd anders willen aanvallen. Heel jammer." Door de zeer geflatteerde nederlaag staat Forza nu voorlaatste op de stand met 27 punten uit zestien wedstrijden. Boven haar staan drie ploegen met evenveel punten maar ook met een wedstrijd minder gespeeld.