Logo wereldregio.nl
Politie zoekt getuigen inbraak Zierikzee
Politie zoekt getuigen inbraak Zierikzee

Politie zoekt getuigen inbraak Zierikzee

Op woensdagavond 21 oktober, tussen 21:00 en 21:45 uur, is ingebroken in een woning aan de Juliana van Stolberglaan in Zierikzee.De inbraak werd gemeld door een buurtbewoner die gezien heeft dat de vermoedelijke daders zijn weggereden in de richting van de Nassaulaan in Zierikzee.

Rond 21:45 uur kwam de melding binnen bij de politiemeldkamer. Agenten zijn meteen in de buurt gaan zoeken naar een zilvergrijze personenauto die na de inbraak was gezien. Helaas is de auto niet meer aangetroffen. In de woning bleek een ravage te zijn veroorzaakt door de inbreker(s), de hele woning was doorzocht. Op dit moment is nog niet bekend wat er allemaal is weggenomen. Vermoedelijk is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen door een raam te forceren. Door de agenten die ter plekke het onderzoek zijn gestart, is de woning afgesloten achtergelaten en er is contact opgenomen met de bewoners die op het moment van de inbraak niet thuis waren. Door hen zijn ook de medewerkers van Forensische Opsporing gewaarschuwd. Zij gaan een technisch onderzoek doen in de woning. Door agenten zal tevens een buurtonderzoek gehouden worden.

Naar aanleiding van deze inbraak in Zierikzee zoekt de politie getuigen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk om de verdachte(n) te kunnen inrekenen en we hebben uw hulp daar bij nodig. Hebt u tussen 21:00 en 21:45 uur op woensdagavond 21 oktober iets verdachts gezien in de omgeving van de Juliana van Stolberglaan in Zierikzee. Hebt u bijvoorbeeld toevallig het kenteken van de zilvergrijze personenauto genoteerd, of liep u toevallig met uw hond langs de woning waar is ingebroken? Meld dit dan via het landelijk bekende politienummer 0900-8844. Wie weet wordt/worden door uw tip de dader(s) aangehouden.