Werk aan provinciale wegen Schouwen-Duiveland
Werk aan provinciale wegen Schouwen-Duiveland

Werk aan provinciale wegen Schouwen-Duiveland

Algemeen

De komende weken wordt er gewerkt aan provinciale wegen op Schouwen-Duiveland.Op diverse locaties wordt onder andere het asfalt vernieuwd. De omleidingen worden met gele borden aangegeven.De komende weken wordt er gewerkt aan provinciale wegen op Schouwen-Duiveland, Walcheren en Zeeuws-Vlaanderen. Op diverse locaties wordt onder andere het asfalt vernieuwd. De omleidingen worden met gele borden aangegeven.

Nog tot en met 13 november 2015 is het fietspad van de N654 Kloosterweg, ter hoogte van Schuddebeurs, afgesloten voor fietsers. Voor het verkeer op de hoofdrijbaan is er overdag één rijstrook beschikbaar. Verkeersregelaars laten om en om het verkeer door. Over een lengte van 550 meter wordt de tegelverharding van het fietspad vervangen door asfalt. Ook worden de gasleiding en waterleiding onder het fietspad verlegd naar de wegberm. Het fietsverkeer wordt omgeleid via de Heesterlustweg, Donkereweg en Hanenweg.

Van 21 tot en met 24 september 2015 wordt er gewerkt aan de N652, Recreatieverdeelweg Renesse. Over een lengte van 60 meter repareren we het asfalt. Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan telkens afgesloten tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Het verkeer tussen de rotonde Stoofweg en rotonde Roelandsweg wordt omgeleid via de parallelweg.

Van 21 september tot en met 2 oktober 2015 wordt er gewerkt aan de N652, Kuijerdamseweg Scharendijke. Over een lengte van 300 meter, ter hoogte van de camping De Strandloper, wordt het asfalt en de bermverharding vernieuwd.Om het werk uit te voeren wordt de hoofdrijbaan telkens afgesloten tussen 7.00 uur en 19.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de Kuijerdamseweg en de Rampweg. De ingang van de camping blijft bereikbaar.

Meer nieuws