Logo wereldregio.nl

Getuigen gezocht van inbraken Burghsluis en Burgh-Haamstede

De politie zoekt getuigen van twee woningeninbraken aan de Nieuwe Havenweg in Burghsluis die afgelopen donderdag zijn gepleegd. Bij de eerste inbraak ontdekte de bewoners dat er een ruit was vernield en dat er geld en sieraden weggenomen waren. Bij de andere inbraak was er ook een ruit vernield en was de woning doorzocht. Onbekend is of er ook iets is gestolen. Op deze avond is er tevens ingebroken in een vakantiewoning aan de Westerseweg in Burgh-Haamstede. Ook hier werd een ruit vernield, omwonenden hoorden dat, belden 112 maar bij komst van de politie werd er niemand aangetroffen.

Vrijdagmorgen vroeg zijn in Utrecht vijf mannen uit deze stad aangehouden. Ze worden verdacht van een inbraak in een woning aan de Baas Huisweg in Kamperland. Mogelijk hebben zij ook iets te maken hebben met bovenstaande inbraken.

De politie is op zoek naar mensen die nog meer kunnen vertellen over de inbraken in Burgh-Haamstede of Kamperland. Ook zoekt de politie mensen, die donderdagavond (Eerste Kerstdag) in Burgh-Haamstede of Kamperland iets ongewoons hebben gehoord of gezien. Politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.