De Strandloper/Ginsterveld nieuwe koploper ZieZaVo

De Strandloper/Ginsterveld is de nieuwe koploper in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie.

In een mooi duel werd IJtama verslagen met 4-2. De matchwinnaars Don van Vliet en Delano Westerink kregen in de slotfase IJtama op de knieën met schitterdende doelpunten. Het was lang spannend nadat in de negende minuut van de tweede helft IJtama op 2-2 kwam. Keeper Fabian Verkaart wist met mooie reddingen IJtama nog enige hoop te geven maar uiteindelijk moest hij ook capituleren op een sterk spelende Westerink. Van Oeveren/WIK had veel moeite met Motorenboys maar uiteindelijk in de slotfase won de ploeg van coach Piet van de Kassteele met 4-1. ASZ kwam ook pas in de tweede helft op stoom en dankzij Patrick Verkaart won de ploeg met 6-1 van FC Hanse Staalbouw. Airpack trok aan het langste eind tegen Vivars en won met 6-5. In de tweede klasse won de koploper Deco Home Zierikzee met een doelpuntenregen van 9-0 tegen FC Kerkwerve/'t Oliegeultje. Stella Boys/'t Centrum 2 blijft volgen met een 7-1-overwinning op VIA Adviseurs. De Vlinder was te sterk voor Spuiterij Elfrink met 7-4 en Fiets Outlet Zierikzee scoorde in de laatste minuut en winnende doelpunt tegen Faxe : 6-5.