Aanmelden voor WAK-weekend kan nu

Algemeen

Dans je flamenco, maak je keramiek, doe je aan crossmedia of misschien aan fluisterpoëzie?  Geef je drumsessies of straattheaterworkshops? Zing je in een zeemanskoor of soleer je als jazzzangeres? En wil je deze passie delen met een groot publiek? Doe dan mee aan de Week van de Amateurkunst!

[banner]

Van 25 mei tot en met 2 juni 2013 vindt op Schouwen-Duiveland in 2013 de Week van de Amateurkunst (WAK) plaats. De WAK is voor iedereen die in zijn vrije tijd actief met kunst bezig is én voor iedereen die daarvan wil genieten!

Tijdens de WAK mag en kan alles: toneelopvoeringen, concerten, tentoonstellingen, kunstroutes, workshops of andere optredens. De WAK is voor amateurkunstenaars een prima manier om te “netwerken”, waar stelt de één zijn werk tentoon en haalt de ander zijn materiaal vandaan? Is het mogelijk eens wat samen te doen? Zo kunnen nieuwe samenwerkingsverbanden tussen verenigingen, groepen en individuele amateurkunstenaars worden aangegaan.

Voel jij je geroepen? Ben je in je vrije tijd ook bezig met kunst? Alleen of met anderen? Beschik je over creatief talent en wil jij je graag kunstzinnig uiten? Wil je jezelf op een originele manier aan een publiek tonen? Dan is de Week van de AmateurKunst iets voor jou. De WAK daagt je uit jouw talent in de schijnwerpers te plaatsen. Iedereen met een passie voor kunst krijgt de kans om zich voor te stellen aan het grote publiek.

Inschrijven kan tot 18 mei 2013 door het invullen van het online inschrijfformulier op:

www.wak-sd.nl

Meer nieuws