Nieuwe namen op Concert at Sea | Wereldnieuws uit je regio | wereldregio
Logo wereldregio.nl

Nieuwe namen op Concert at Sea

Concert at SEA heeft vanochtend drie nieuwe namen bekend gemaakt voor het festival dat op 28 en 29 juni gehouden wordt op de Brouwersdam.

Splendid, Rigby en The New Shining zijn toegevoegd aan de line-up van de achtste editie. De drie bands maken daarmee de line-up compleet met onder meer BLØF, Racoon, Guus Meeuwis, KANE en James Morrison. Dagkaarten voor de zaterdag zijn al uitverkocht, weekendkaarten zijn nog beschikbaar via www.concertatsea.nl.

De drie bands spelen op het Umoja Podium. dat na het succes van vorig jaar een vaste waarde is geworden. Paskal Jakobsen is blij met de komst van de drie nieuwe namen “Met het Umoja Podium hebben we de laatste jaren een plek gevonden om nieuwe bands te presenteren aan ons publiek. Splendid, Rigby en The New Shining passen wat ons betreft uitstekend in het veelzijdige karakter van Concert at SEA.” De kaartverkoop van het festival loopt uitzonderlijk hard. Dagkaarten voor de zaterdag zijn al uitverkocht en er zijn nog een aantal weekendkaarten beschikbaar.