Duiveland kan DFS niet helpen

Algemeen

Na de 0-4-zege in en tegen Yerseke pakte DFS in de uitwedstrijd tegen Internos een punt, maar schiet er vooralsnog weinig mee op. Twee directe concurrenten in de strijd om rechtstreekse degradatie, Yerseke en Serooskerke, pakte enigszins onverwacht één of meerdere punten. Serooskerke, de ploeg waar Zierikzeeënaar Eddy Kiesenberg onlangs de laan werd uitgestuurd, won met 0-3 bij Dauwendaele. Yerseke rechtte in de uitwedstrijd tegen Duiveland in de eindfase haar rug en boog een 2-0-achterstand om in 2-2. Uitgerekend de Oosterlandse ploeg gaat zaterdag 24 maart naar sportpark Van Zuijen. Duiveland wil zich, met de 4-4 in de thuiswedstrijd tegen DFS in haar achterhoofd, niet weer de kaas van het brood laten eten. DFS begint die wedstrijd als de rode lantaarndrager van de tweede klasse E want door de resultaten van zaterdag 17 maart staat Serooskerke drie punten voor. Dat geldt ook voor Yerseke maar de Zuid-Bevelandse ploeg heeft nog een wedstrijd tegoed. In de vierde klasse B was koploper SKNWK na twee zeer magere weken vooral blij met de drie punten tegen SPS , droop Brouwershaven teleurgesteld af na een 2-0-voorsprong, won WIK'57 wederom ook niet en kon ZSC'62 niet stunten tegen De Fendert zoals ze dat onlangs tegen de lijstaanvoerder deed.

UITSLAGEN ZATERDAG Tweede klasse E: Duiveland-Yerseke 2-2 (1-0 Marcel de Bruine, 2-0 Ronald Zwager) Internos-DFS 1-1 (1-1 Jeroen Grefkens) Klundert-Bruse Boys 5-2 (4-1 en 5-2 George Geluk)

Derde klasse B: Kapelle-MZC’11 1-2 (1-1 Martijn van Grunsven, 1-2 Lars Holm)

Vierde klasse B: De Fendert-ZSC’62 3-0 SKNWK-SPS 3-0 (1-0 en 2-0 Carlo van der Maas, 3-0 Martijn Bakx) Chrislandia-WIK’57 2-0 Brouwershaven-Smerdiek 2-3 (1-0 en 2-0 Patrick Berrevoets)

ZONDAG Vijfde klasse B Hansweertse Boys-DZC’09 2-0 Nieuw-Borgvliet-Renesse 6-1

Meer nieuws