Kimberley Overbeeke wint posterwedstrijd

Algemeen

Met bijna 50% van de stemmen is Kimberley Overbeeke als winnaar uit de bus gekomen in de posterwedstrijd rond Veilig Donker. Deze posterwedstrijd heeft de gemeente Schouwen-Duiveland uitgeschreven in het kader van de actie Veilig Donker. Vrijdagmiddag heeft wethouder G.E. Houtekamer de prijswinnaar bekend gemaakt. Als goede tweede kwam de poster van Naomi Verhage met als titel Licht uit, maan aan uit .

[banner]

In de loop van januari volgend jaar op is de winnende poster op 25-tal plekken op Schouwen-Duiveland te zien. De posters zijn gemaakt door de leerlingen van Mavo-2 van het Pontes Pieter Zeeman in Zierikzee. Uit de ingezonden posters zijn er uiteindelijk zes geselecteerd voor de wedstrijd. Deze posters zijn van Guusje Bom, Siebe Hillebrand, Kimberley Overbeeke, Justin de Rijke, Dylan Venneman, en Naomi Verhage.

Zowel via www.schouwen-duiveland.nl als via het invullen van een stembriefje in de hal van het gemeentehuis kon een stem uitgebracht worden op een van deze posters. Van die mogelijkheid is in ruime mate gebruik gemaakt. In totaal 1040 geldige stemmen zijn uitgebracht. Veruit de meeste (900 ) zijn via de gemeentelijke website uitgebracht, terwijl 95 stemmen via de stembus zijn ingeleverd.

Meer nieuws