Successen Delta Sport op NK veldcross

Liefst zes atleten van Delta Sport zijn bij het NK cross in Hellendoorn in de toptien geëindigd. Bruenaar Joop Lasseur werd keurig tweede bij de mannen 65 na een eerste plaats in 2010. De grootste successen waren deze dag weggelegd voor de pupillen:  Ruchama Houtzager won bij de C-pupillen de gouden plak en Tristan Tolhoek stond bij de jongens C-pupillen net naast het podium met een vierde plaats. Een hoogtepunt op dit Nk waren de estafettes. Delta Sport deed met de pupillen B/C-ploeg (foto) mee. Tristan Tolhoek was de eerste loper hij nam meteen de leiding, de wissels gingen heel goed en zijn voorsprong werd door zijn zus Yara en Anique van Klinken daarna alleen maar vergroot. De laatste loopster was Houtzager. Zij finishte met een fikse voorsprong en zorgde voor het goud van de estafetteploeg.