ZieZaVo: 150 zaalvoetballers en veel publiek

Steeds meer wordt sporthal Onderdak op de woensdagavonden gevuld met een grote groep zaalvoetballiefhebbers die deel nemen aan de ZieZaVo. Zestien teams met zo'n totaal actieve honderdvijftig voetballers en volle tribunes zit de zaalvoetbal behoorlijk in de lift. Niet voor niets komt het publiek want ook op de jongste speelavond hebben de scheidsrechters de handen vol om de vele spannende wedstrijden in goede banen te leiden. In de eerste klasse won koploper Zuid Zuid West ternauwernood van Christaria met 6-4. Met vele overtredingen in de wedstrijd tussen Van Oeveren/WIK en Stella Boys was het Van Oeveren/WIK die met een vroege 3-0 voorsprong ook uiteindelijk de winnaar werd. De Steeg won dankzij een hattrick van Serge Berrevoets de slijtageslag met 6-5 van Garage Slager. Ook Jupilerboys scoorde de beslissende treffer pas in de laatste minuut tegen Knock on Wood (6-5). In de tweede klasse verloor koploper Airpack in de laatste minuut van Motorboys. Nadat Airpack met een man kwam te staan, scoorde Motorenboys-keeper Niels Verkaart de winnende treffer. Met de 2-1 overwinning van Steiloore op Via Adviseurs komt Steiloore nu met Airpack samen aan de leiding. Uitslagen: Zuid Zuid West-Christaria/Bezorgcentrale S-D 6-4, Schouwen United-Multiculturele Eenheid 0-5, De Steeg-garage Slager 6-5, Zijpestijl-Jupilerboys 10-0, Jupilerboys-Knock on Wood 6-5, Airpack-Motorenboys 2-3, Steiloore-VIA Adviseurs 2-1, Van Oeveren-Wik-Kort-Stellaboys 3-0.