Delta Sport toont zich mentaal weerbaar in 'verre oosten'

Op karakter en vechtlust heeft Delta Sport een punt overgehouden aan de topper tegen Habo'95: 24-24. Het zag er lang, heel lang, naar uit dat het eerste mannenteam van de Zierikzeese handbalvereniging in het verre Oost-Brabantse Boekel haar eerste nederlaag sinds de start van de competitie moest incasseren. Bij rust keek Delta Sport tegen een 16-11-achterstand aan en gaandeweg de tweede helft bleef de thuisploeg steeds voor staan. ,,We hebben echt veel kansen gemist maar in de tweede helft hebben we beter verdedigd. Gelukkig is het harde werken beloond want vorig seizoen hadden we in zulke wedstrijden de moed opgegeven, denk ik", liet Delta Sport-keeper Jacco de Looff per sms weten. Het gelijkspel werd overigens pas twintig seconden voor tijd veilig gesteld. De Looff: ,,De gelijkmaker voelde wel als een overwinning. Habo'95 baalde enorm".