Zierikzee sleept toch nog punt uit vuur

In een zeer doelpuntrijke wedstrijd heeft Zierikzee toch een punt behaald. In en tegen Aardenburg werd het zondagmiddag namelijk 5-5. Het elftal van coach Marco Groeneveld keek in Zeeuws-Vlaanderen constant tegen een achterstand aan. Ben Verwest dacht in de 83e minuut met de gelijkmakende 4-4 een punt voor de Schouwse zondag-derdeklasser binnen te hebben, maar in dezelfde minuut maakte de thuisclub al de 5-4. Twee minuten later schoot Elmar Verhage Zierikzee alsnog naar een gelijkspel. Zondag-vijfdeklasser Renesse vond tegen Volharding eveneens vijfmaal het net, maar hoefde slechts een doelpunt te incasseren. Dreischor en Ouwerkerk verloren van respectievelijk WVV'67 en Lepelstraatse Boys en staan nu twaalfde en dertiende in de vijfde klasse B. Laatste en nummer veertien is Vosmeer dat twee punten heeft. Dreischor en Ouwerkerk hebben er respectievelijk vier en drie.

Uitslagen Derde klasse A: Aardenburg-Zierikzee 5-5

Vijfde klasse B: Dreischor-WVV'67 1-3 Renesse-Volharding 5-1 Ouwerkerk-Lepelstraatse Boys 0-2