En meer zakelijk nieuws...

Algemeen

Rijkse schenkt bank Bijna een jaar geleden - op 1 oktober 2006 – opende Accountants- en Adviesgroep Rijkse een eerste vestiging op Schouwen-Duiveland. Het kantoor in Zierikzee is de vijfde in heel Zeeland. Ter gelegenheid van de komst naar het eiland schonk Rijkse destijds een cheque van duizend euro aan de gemeente Schouwen-Duiveland: een bedrag dat aan de Zierikzeese binnenstad besteed zou moeten worden. En op vrijdag 21 september is het dan zover. Aan het Kraanplein wordt een zitbankje onthuld.

Pedicure kan uit de voeten Pedicure Marleen van Donk-van den Hoek in Nieuwerkerk is verhuisd van de Esdoornstraat naar de Erling Steenstraat 25 in dezelfde plaats. Hierdoor heeft zij nu de beschikking gekregen over een ruimere praktijk. Daarnaast is Van Donk druk bezig geweest om via nascholing de benodigde certificaten te behalen. Cliënten met bepaalde aandoeningen kunnen behandeling zodoende vaak vergoed krijgen van hun ziektekostenverzekeraar. Behandeling en schoenverkoop is alleen op afspraak. Telefoonnummer: 0111-642215 of 06-21994017.

WEA Renesse naar Zierikzee De WEA Accountants en Adviseurs uit Renesse trekken op maandag 1 oktober in bij hun collega’s aan de Grevelingenstraat in Zierikzee. De vestiging in Renesse sluit. [banner] Een eeuw Hanse Staalbouw Hanse Staalbouw viert op zaterdag 22 september haar 100-jarig bestaan. Van 13.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom in een ‘open huis’ op industrieterrein de Weel 13 in Nieuwerkerk.

Fotograaf op tv Fotograaf Joop van Houdt, die ook voor WereldRegio werkzaam is, komt op zondag 16 september in het programma Vakwerk op televisie. Vakwerk wordt uitgezonden door RTL7 van 10.00 tot 10.30 uur. Van Houdt heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in luchtfotografie.

Meer nieuws