Afbeelding

Eén twijfelgeval SKNWK voor ‘kampioensduel’

Sport

In de wedstrijd waarin SKNWK kampioen kan worden, kan trainer Johan Sulkers mogelijk niet beschikken over Stijn Dooge.

De voetballer heeft drie weken geleden zijn neus gebroken en traint momenteel met een masker. Achter zijn naam staat derhalve een vraagteken voor de wedstrijd van zaterdag 11 mei tegen ZSC’62 op sportpark Het Springer. De Scharendijkenaren missen al een seizoen dezelfde drie geblesseerden.
SKNWK wordt alleen kampioen wanneer Duiveland op sportpark Van Zuijen van het ernstig in de degradatiezorgen verkerende Westhoek, waarbij Wilco Jochem geschorst is, verliest. Het Oosterlandse elftal kan nagenoeg op volle oorlogssterkte afreizen naar Burgh-Haamstede want slechts Bart van Duijn is geblesseerd. WIK’57 is compleet voor het treffen met WFB en Brouwershaven gaat op de een na laatste speeldag naar SNS.
Afgezien van de langdurig geblesseerden zijn er bij derdeklasser Bruse Boys geen bijzonderheden voor de thuiswedstrijd tegen Kogelvangers.
Tweedeklasser MZC’11, dat net als Bruse Boys een paar langdurige kwetsuurgevallen herbergt, heeft Sem van Gent aan de selectie toegevoegd voor de uitwedstrijd bij DBGC. Gelijk aan SKNWK kan de Zierikzeese koploper kampioen worden. Dan moet er in Oude-Tonge gewonnen - thuis was er een gelijkspel - worden en moet Heinenoord verliezen.

Meer nieuws