Afbeelding

MZC’11 wil ook in Hellevoetsluis ongeslagen, ‘Zeeuwse’ status behouden

Sport

In en tegen Hellevoetsluis vervolgt MZC’11 zaterdag de titelrace in de tweede klasse E.

Jaimy Matthews, Micca Bouman, Brett de Vos, Coen Dalebout en Kyle van Tiggelhoven zijn er niet bij tegen de ploeg waar tegen in Zierikzee met 1-1 gelijk werd gespeeld. Het was één van de zes gelijke spelen tot nu toe van de Zierikzeese ploeg, de overige tien duels zette MZC’11 in winst op. Als enige ploeg van alle standaardelftallen in Zeeland heeft het elftal van trainer Harro Hazelaar in het seizoen 2023/2024 geen competitienederlaag geleden.
Derdeklasser Bruse Boys ontvangt op sportpark Volharding Vrederust, een ploeg die de punten in de strijd om lijfsbehoud hard nodig heeft. Thomas Maaskant, Luc Klop, Tim von Unen en Kevin Avdic moeten vanaf de kant toekijken.
In de vierde klasse C is ZSC’62-Duiveland op papier de meest interessante wedstrijd van dit weekend. De koploper uit Oosterland kan in Scharendijke geen beroep doen op de afwezige Donny van Dongen en de geblesseerden Roy Quik en Bart van Duijn. Wil ZSC’62, dat het gebruikelijk rijtje afwezigen van de laatste weken mist, nog wat in deze competitie wat een kampioenschap betreft, moet ze winnen. Anders blijft het gat zeven punten en bij winst van Duiveland worden het er tien. Na dit weekend volgen nog vijf speeldagen.
Op sportpark Onder de Molen heeft zaterdag nog een derby in de vierde klasse C plaats. Brouwershaven ontvangt WIK’57 en mist meer dan een half elftal: Lars Jonker, Lex Theuns, Luuk Mabelis (allen geblesseerd), Skip Reijnen, Brian van Mourik (beiden werk), Alec Nieuwendijk (afwezig) en Wesley Dalebout (op reis). De tegenstander kan alleen Nick den Boer niet opstellen.
SKNWK, zonder de geblesseerde Thomas Folmer, speelt tegen Colijnsplaatse Boys en Westhoek ontmoet SNS.


Meer nieuws