Afbeelding

LT Techniek Tournier heeft ZieZaVo-titel officieus binnen

Sport

Het is een kwestie van tijd voordat LT Techniek Tournier de kampioensbeker in de eerste klasse van de ZieZaVo-strijd in ontvangst mag nemen.

Met nog twee competitiewedstrijden te gaan is het gat met de nummer twee, De Strandloper/Ginsterveld, zes punten. LT Techniek won met 7-1 van FC Hanse Staalbouw en De Strandloper/Ginsterveld won met 6-3 van Stormachtig. In de hoogste klasse won Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer met 4-3 van FC Kerkwerve/’t Oliegeultje.
Van Heukelom Group heeft de eerste stap gemaakt naar de kampioenstitel in de tweede klasse. In een rechtstreeks duel tussen de grootste concurrent Plan West won het met 4-2. Hierdoor staan ze nu drie punten voor op de nummer twee Plan West. De Strandloper/Ginsterveld 2 won overtuigd met 9-2 van Grenzeloos Kort waardoor ook dit team nog een kleine kans heeft op promotie naar de eerste klasse. Stella Boys/De Banjaard 2 won met 5-3 van Centerpoints Fietsen en DDEZOM zag een 3-0-voorsprong verdwijnen in een 5-4 nederlaag tegen Hotel van Oppen/Oasis. Autobedrijf Oosterland won met 5-1 van AVSB van der Wekken uit Brouwershaven.

Meer nieuws