Afbeelding

Bruse Boys en SKNWK redelijk compleet voor duels om eerste plaats

Sport

SKNWK, koploper in de vierde klasse C, en Bruse Boys, runner up in de derde klasse B, zijn redelijk compleet voor hun duels om koppositie.

De Nieuwerkerkse formatie gaat zaterdag zonder Bela de Bloeme, Thomas Folmer en Stijn Dooge naar Kamperland waar Bevelanders, de nummer twee in de stand, de opponent. Een klasse hoger gaat Bruse Boys zonder Jarno van Nieuwenhuize, Luc Klop, Thomas Maaskant en Kevin Avdic naar koploper VVC’68.
Voor de derby in 4C op sportpark De Vospit tegen WIK’57 mist Westhoek alleen de geschorste Bart van de Steen. Om SKNWK nog enigszins in zicht te houden, moeten beide teams winnen.
Het Brouwershaven-kwartet Justin Doeleman, Lars Jonker (beiden geblesseerd), Jerom Theijssen (geschorst) en Brian van Mourik (werk) missen het uitduel bij WFB. Duiveland kan in de thuiswedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Roy Quik en Bart van Duijn. De lijst van afwezigen bij ZSC’62 is eindelijk uitgedund. Voor het treffen tegen SNS zijn alleen Thomas van de Tak en Andres Jonker er niet bij,
Tweedeklasser MZC’11, thuis spelend tegen Terneuzen, heeft een ‘aardig’ lijstje aan afwezigen: Remco Lafeber, Ramon Janson (beiden hamstring), Kyle van Tiggelhoven (gekneusde wreef), Micca Bouwman (lies) en Ingmar Quist (kuit).

Meer nieuws