Afbeelding

Duiveland mist drietal tegen Westhoek

Sport

In het spoor van koploper SKNWK maken Duiveland en Westhoek zaterdag 9 december uit wie er voorlopig tweede wordt in de vierde klasse C.

Op het Oostersportpark kan Duiveland-coach niet beschikken over het geblesseerde trio Bart van Duijn, Roy Quik en Ian Roks. Westhoek doet het nog altijd zonder Maurice Stoel. Brouwershaven mist net als Duiveland drie man in de thuiswedstrijd tegen SNS: Max Jonker, Brian van Mourik en Wesley Dalebout. Op twee ziektegevallen na is WIK’57, dat er vorige met 1-6 van langs kreeg door toedoen van Duiveland, compleet voor de uitwedstrijd tegen WFB.
Mark en Robin Provoost, Andres Jonker, Jean-Paul van der Weele, Danny Erkelens, Thomas van de Tal en Ronald de Vrieze kijken namens ZSC’62 zaterdag tot wanneer SKNWK, dat op Bela de Bloeme volledig is, naar Scharendijke komt.
MZC’11, de nummer twee van de tweede klasse E, treft zaterdag DBGC, negende op de ranglijst, maar is wel enigszins gehavend. Aan de wedstrijd van vorige week in Yerseke hielden Ramon Janson en Sven Heijboer een hamstringblessure over. Luuk van Vossen en Ingmar zijn nog uit de running. Remco Lafeber is weer fit maar maakt eerst minuten in het tweede.
Bruse Boys wil haar positie in de derde klasse B consolideren met een zege op het laag geklasseerde Kogelvangers. Coach Michel Maaskant kan Luca de Bruine, Kevin en Wesley Avdic, Luc Klop en Boris de Bruine niet inzetten.


Meer nieuws