Afbeelding

Koploper SKNWK bijna compleet voor duel met rode lantaarndrager

Sport

SKNWK heeft bijna geen personele zorgen voor haar komende wedstijd.

Op blessures van David van de Broek en Max Jongebreur na ontvangt de koploper van de vierde klasse C zaterdag 11 november rode lantaarndrager Fios uit Achthuizen. In dezelfde klasse spelen ZSC’62 en WIK’57 in Scharendijke tegen elkaar. Bij de thuisploeg ontbreken Robin en Mark Provoost, Thomas van de Tak, Andres Jonker en Danny Erkelens. Bij WIK’57 ontbreekt niemand. Duiveland treft Bevelanders in Kamperland zonder Roy Quik, Bart van Duijn (blessures), Michael Jonker (werk) en Jan op ‘t Hof (vakantie). Westhoek kan geen beroep doen op Sebastiaan van de Berge in de derby bij Brouwershaven. De ploeg van trainer Marcel Verschoor kan Jerome Theijssen (blessure), Lex Theuns (vakantie) en Julian van Ass niet opstellen. Wesley Dalebout komt sowieso voorlopig niet in actie voor Brouwershaven: hij heeft een hamstringblessure en gaat vanaf begin 2024 een reis maken.
MZC’11, dat vorige week in de tweede klasse E de koppositie kwijtraakte aan SVOD’22 en Heinenoord, kampt met enkele enkelkwetsuren bij Luuk van Vossen, Jesse van Vlies en Jaimy Matthews en kunnen er uit bij MOC’17 dus niet bij zijn. Verder is Remco Lafeber nog steeds niet fit en kan Martijn Dalebout nog steeds niet spelen.
Vijf spelers staan al wekenlang aan de kant bij derdeklasser Bruse Boys. Ook voor de wedstrijd tegen Halsteren zijn Aart de Waal, Luc Klop, Jarno van Nieuwenhuize, Kevin en Wesley Avdic er niet bij.


Meer nieuws