Afbeelding

Eerste nederlaag koploper in eerste klasse ZieZaVo

Sport

Tournier techniek, koploper in de eerste klasse van de zaalvoetbalcompetitie ZieZaVo, heeft een gevoelige nederlaag geleden tegen Stella Boys/De Banjaard.

Een hoofdrol bij de winnende ploeg was weggelegd voor keeper Mike Bakker die slechts één bal uit net moest vissen: 1-4. De Strandloper/Ginsterveld won met 3-0 van Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer en nestelt zich ook aan de koppositie, maar heeft een wedstrijd meer gespeeld. Stormachtig won met 5-3 van FC Hanse Staalbouw waardoor het een plaatsje klom en uit de degradatiezone stapte.
In de tweede klasse won DDEZOM voor het eerst in twee jaar een competitiewedstrijd. Een bijzonder moment waar Grenzeloos Kort het slachtoffer werd met 3-2. Plan West is na de 8-2-winst op AVSB Jr. vd Wekken/Schipper koploper in de tweede klasse. Van Heukelom Group werd gepasseerd door een gelijkspel (4-4) tegen Hotel van Oppen/Oasis. Autobedrijf Oosterland klimt naar de derde plaats met een 6-1-overwinning op Stella Boys/De Banjaard 2 en het tweede team van Strandloper/Ginsterveld won met 6-5 van Centerpoint Fietsen.

Meer nieuws