Afbeelding

Late maar duidelijke bekerzege MZC’11 op Bruse Boys (update)

Sport

MZC’11 is ten koste van Bruse Boys door naar de derde ronde van het bekertoernooi.

Op sportpark Volharding werd het zaterdag 0-4 in de wedstrijd tussen de twee hoogst spelende ploegen op Schouwen-Duiveland. De bekerwedstrijd werd gespeeld onder slechte weersomstandigheden. Tweedeklasser MZC’11, dat vorige week in de competitie indruk had gemaakt met een 5-0-zege op Heinenoord, kwam maar lastig tot voetballen. De 0-1 viel in de 84e minuut.
Bruse Boys-trainer Michel Maaskant vond dat zijn ploeg niet werd beloond voor bijna een wedstrijd lang goed voetbal en hard te hebben gewerkt. “We hebben de kansen gehad, maar het was net niet. Hier kunnen we wel mee verder.” Hazelaar was niet tevreden over het veldspel van zijn team, maar op basis van conditie kon MZC’11 in de eindfase het verschil maken.
In Herkingen stapte SKNWK na een inhaalduel in de vierde klasse C met een goed gevoel van het veld af na de 2-3-zege op de gelijknamige tegenstander. “Het was een verdiende overwinning”, vond SKNWK-trainer Johan Sulkers, die Tim de Looze het duel met een mooie lob zag beslissen (1-3). “Herkingen heeft weinig kansen gehad.” Met de zege meldt zijn team zich op de tweede plaats van de ranglijst en gaat ze zaterdag in Nieuwerkerk de strijd aan met koploper Westhoek. De winnaar van dat duel wordt de nieuwe lijstaanvoerder in 4C.

UITSLAGEN
AMATEURVOETBAL
BEKER

Tweede ronde:
Bruse Boys-MZC’11 0-4 (0-1 Roemer Bijdevaate, 0-2 Christon Aimbabe, 0-3 Luuk van Vossen, 0-4 Sander van Vossen (foto)

COMPETITIE
Vierde klasse C:
Herkingen’55-SKNWK 1-3 (0-1 Jari Goudswaard, 1-2 Stijn Dooge, 1-3 Tim de Looze)

Meer nieuws