Afbeelding

SKNWK speelt niet, Hazelaar tegen twee zonen

Sport

SKNWK komt zaterdag 30 september niet in actie tijdens de tweede wedstrijd van SKNWK van het seizoen 2023/2024.

Bij de tegenstander uit de vierde klasse C, Herkingen’55, is een bestuurslid overleden.
Voor der derby tegen Brouwershaven kan ZSC’62 geen beroep doen op Mark Provoost (schorsing), Danny Erkelens en Andres Jonker (beiden geblesseerd). Bij de tegenstander is het lijst afwezigen aanzienlijk langer: Robin van Mourik, Lars Jonker (beiden festivalbezoek), Alec Nieuwendijk, Lex Theuns, Wesley Dalebout (allen geblesseerd) en Brian van Mourik (werk).
WIK’57 is compleet voor de wedstrijd tegen Colijnsplaatse Boys en Westhoek mist tegen WFB slechts de geschorst Rick Lifino. Duiveland speelt tegen Fios zonder Dylan van Klinken (vakantie), Michael Jonker (werk), Roy Quik en Rens Boogert (blessures).
Bruse Boys gaat in de derde klasse B naar Internos zonder Mats Willemse, Luc Klop en Aart de Waal. Laatstgenoemde moest vorige week tijdens de 2-3-nederlaag tegen VVC’68 in de rust afhaken vanwege een blessure.
Voor MZC’11-trainer Harro Hazelaar, die niemand mist, staat er zaterdag op sportpark Den Hogen Blok een saillante wedstrijd op het programma. SVOD’22 komt op bezoek. De ploeg uit Oostkapelle won op de openingsdag met 10-1 van Arnemuiden: twee van de elf spelers zijn zonen van Hazelaar.

Meer nieuws