Afbeelding

Tournier vooralsnog heer en meester in ZieZaVo

Sport

Het is duidelijk dat de zaalvoetballers van Tournier Installatietechniek momenteel de sterkste ploeg in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie is.

Met een 5-2-winst op De Strandloper/Ginsterveld staat ze aan kop met twaalf punten uit vier gespeelde wedstrijden. FC Kerkwerve/’t Oliegeultje won vrij gemakkelijk met 6-1 van Hanse Staalbouw en is nu de nummer drie van de eerste klasse. Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer blijft volgen met een 5-0-winst op Rebo tegelwerk/JP Boogert. Stella Boys/De Banjaard verdiende de eerste drie winstpunten waar met 13-2 Stormachtig het slachtoffer werd.
In de tweede klasse is het vorig jaar gedegradeerde van Heukelom Group oppermachtig. Ook de vierde wedstrijd ging gewonnen: met 6-3 van Centerpoints Fietsen. Plan West blijft in het spoor van de koploper met een 7-1-winst op Hotel van Oppen/Oasis. In een doelrijk duel tussen Autobedrijf Oosterland en De Strandloper/Ginsterveld 2 deelden zij met 7-7 de punten. AVSB v/d Wekken/Schipper won met 4-1 van Grenzeloze Kort en DDEZOM blijf zonder punten na een verlies van 3-6 tegen Stella Boys/De Banjaard 2.

Meer nieuws