Afbeelding

Hazelaar (MZC’11): “Er moeten keuzes gemaakt worden”

Sport

MZC’11-trainer Harro Hazelaar verkeert in de eerste wedstrijd van het seizoen 2023/2024 in een luxepositie.

De Oostkapellenaar, met wie morgen een interview staat in de jaarlijkse voetbalpagina’s als voorbeschouwing op een nieuw voetbaljaargang, heeft op Jaimy Matthews na, op de (goede) weg terug na een knie-operatie, iedereen tot zijn beschikking. “Er moeten keuzes gemaakt worden”, stelt hij voorafgaand aan het uitduel met Terneuzen in de tweede klasse E.
Duiveland-trainer Jordi Heikens heeft zaterdag voor de uitwedstrijd in de vierde klasse C tegen Colijnsplaatse Boys niet zoveel te kiezen. Leander van Dijke (werk), Matthijs van Vaardegem (vakantie) Jordi Wesdorp, Tristan Korpershoek, Rens Boogert, Donny van Dongen, Roy Quik en Marice Wesdorp (allemaal geblesseerd) zijn er niet bij. Een gevalletje pech, noemt Heikens het. Er zitten immers geen spierblessures bij. “Het zat vorige week even tegen. Jordi en Roy zijn nog dezelfde blessures vanuit vorig seizoen, al is Jordi ver in zijn herstel. De donderdag voor Brouwershaven viel Donny uit op training doordat zijn voet bleef hangen en zo zijn teen dubbelklapte. Tristan en Rens kregen een tik tegen Brouwershaven. Dan is het ineens veel, hè.”
ZSC’62 mist tegen SNS de geschorste Dani de Vlieger en Andres Jonker. Deze speler heeft een zware knieblessure en staat nog maanden buitenspel. Brouwershaven begint thuis tegen WFB zonder Cas van de Meer (vakantie), Arnold Hanse (werk) en Lex Theuns (blessure). SKNWK start ook thuis aan het nieuwe seizoen in de vierde klasse C zonder Tim de Looze (nog geschorst) en Karl Hanse (geblesseerd). David van de Broek is tegen Bevelanders een twijfelgeval vanwege een enkelblessure.
Hoe de stand van zaken is bij Bruse Boys, is te lezen op de amateurpagina’s in WereldRegio van vrijdag 22 september. Hierin ook een verhaal met een Nieuwerkerker die fan is geworden het West Ham United uit London.

Meer nieuws