Afbeelding

Eerste klasse ZieZaVo houdt twee koplopers

Sport

Tournier Installatie en De Strandloper/Ginsterveld, de twee koplopers van de eerste klasse, hebben op de derde speelavond van de ZieZaVo-competitie beiden gewonnen.

Tournier won eenvoudig met 7-1 van FC Kerkwerve. Het duel tussen De Strandloper/Ginsterveld en Stella Boys/De Banjaard ging in de eerste helft gelijk op (0-0). In de eerste fase van de tweede helft maakte Ginsterveld twee doelpunten. In de laatste vier minuten scoorde Stellaboys de tegentreffer en ging daarna vol op de aanval met de keeper als speler maar dat mocht niet baten.
Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer won met 7-1 van Stormachtig en Hanse Staalbouw won haar tweede wedstrijd waarbij Rebo Tegelwerk/JP Boogert met 2-1 het slachtoffer werd.
In de tweede klasse won Van Heukelom Group woensdag met 4-1 van Autobedrijf Oosterland waarmee ze koploper is. Plan West won ook haar derde wedstrijd waarbij De Strandloper/Ginsterveld 2 slachtoffer werd met 3-1. Hotel van Oppen/Oasis won met 5-3 van Stellaboys/De Banjaard 2 en Grenzeloos Kort haalde de eindstreep met 2-1-winst op centerpoint Fietsen. DDEZOM heeft nog steeds geen winstpunten na het 7-1-verlies tegen AVBS v/d Wekken/Schipper.

Meer nieuws