Afbeelding

Westerink leidt koploper Tournier langs FC Hanse Staalbouw

Ondernemen

Delano Westerink was in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie weer goed op schot voor de zaalvoetballers van Tournier techniek.

Dankzij de grote inbreng van hem was de 4-2-zege op FC Hanse Staalbouw doorslaggevend voor de winst. Hanse bood verrassend veel tegenstand tegen de koploper (gele shirts) en wist zelfs tot 1-1 te komen bij het wisselen van de speelhelft. In de tweede helft had het team uit Nieuwerkerk zelfs kans tot winst te komen maar diverse schoten gingen net naast het doel. De Strandloper/Ginsterveld won met 8-4 van Stormachtig en FC Kerkwerve/’t Oliegeultje trok met een 6-4-zege aan het langste eind tegen Snackbar De Vuurtoren/Duinhouwer.
In de tweede klasse heeft Van Heukelom Group de leiding genomen met een 4-2-overwinning op Autobedrijf Oosterland. Plan West verloor verrassend met 3-2 van De Strandloper/Ginsterveld 2 en verloor daarmee de koppositie. Stella Boys/De Banjaard 2 won met 3-1 van Hotel van Oppen/Oasis en AVSB Jr vd Wekken uit Brouwershaven won met 10-4 van DDZEOM. Centerpoint Fietsen verspeelde een 3-1-voorsprong tegen Grenzeloos Kort en deelde de punten in een eindstand van 5-5.

Meer nieuws