Afbeelding

Lancering vers platform Zeker Zeeuws

Ondernemen

Dertien Zeeuwse versondernemers zijn de samenwerking aangegaan om gezamenlijk een webshop te starten waarin vanaf 1 oktober Zeker Zeeuws producten in heel Nederland gaan verkopen.

Onder de dertien bevinden zich drie eilandelijke bedrijven: Proef Zeeland, vleesboerderij Boot en fruitboerderij Remeeus.
Hoe mooi zou het zijn als toeristen die in Zeeland kennis maken met de prachtige producten uit de zee of van het land deze in een paar muisklikken gekoeld thuis geleverd kunnen krijgen? Veel ondernemers hebben zelf wel een webshop, maar waarom kunnen we niet samenwerken en de producten van verschillende ondernemers gezamenlijk aanbieden bij de consumenten in en vooral ook buiten Zeeland?
Omdat er ‘echt’ verse producten worden aangeboden worden deze gegarandeerd gekoeld bij de consument aangeboden. Seizoensproducten zijn natuurlijk alleen beschikbaar als deze kwalitatief op z’n beste zijn. In het seizoen dus. Maar omdat er diverse ondernemers actief zijn op het vers platform is er ieder jaargetijde meer dan genoeg aan streekproducten beschikbaar. Vanaf 1 oktober is de site online en de eerste levering staat gepland voor vrijdag 7 oktober.

bestel.zekerzeeuws.nl

Meer nieuws