Afbeelding

Brouwershaven redelijk compleet voor derby met volledig WIK’57

Sport

Brouwershaven-trainer Marcel Verschoor beschikt over redelijk complete selectie voor de derby van zaterdag 11 maart op sportpark Onder de Molen tegen een volledig WIK’57.

Vooralsnog ontbreken alleen Wesley Dalebout en Luuk Mabelis vanwege blessures. Poulegenoot Duiveland kan in de wedstrijd tegen Fios niet beschikken over Robbert en Stefan de Bruine, Roy Quik, Joran Buijs en Jordi Wesdorp, die de laatste weken regelmatig scoort. Westhoek, de vierde, eilandelijke ploeg uit de vierde klasse B, is compleet voor het treffen met SPS.
Derdeklasser SKNWK mist alleen David van den Broeke (wintersport) voor de wedstrijd tegen Halsteren. Bruse Boys-trainer Michel Maaskant heeft voor de wedstrijd tegen Tholense Boys meer zorgen. Nog altijd uit de running zijn Rudo van den Berge, Marc Bij de Vaate en Jasper Fonteine. Daar zijn Luc Klop (enkel) en topscorer Dylan Adelaar bijgekomen. De spits heeft een flinke hamstringblessure. ZSC’62 treft in Dinteloord Prinseland zonder de spitsen Nicky van der Velden en Robin Provoost. Ralph van Gent is afwezig en Mark Provoost en Michiel Schipper zijn twijfelgevallen.
MZC’11, uitkomend in de tweede klasse G, is zo goed als compleet voor de thuiswedstrijd tegen DBGC: alleen Jaimy Matthews is geblesseerd.

Meer nieuws