Afbeelding

MZC’11 compleet voor subtopper in 2G

Sport

MZC’11-trainer Adriaan Nieuwenhuijse kan zijn sterkste elftal opstellen in de subtopper in en tegen Yerseke.

De twee ploegen ontlopen elkaar nauwelijks qua punten en doelsaldo. Op de openingsdag van het seizoen 2022/2023 in de tweede klasse G boekte MZC’11 ruime zege op Yerseke, de nummer vijf in de huidige stand.
Ook SKNWK ken geen personele problemen, ‘slechts’ de lage notering in de derde klasse B baart de Nieuwerkerkers zorgen. Zaterdag 4 februari komt Kapelle, dat thuis met 7-0 won, naar sportpark Het Springer. ZSC’62, de rode lantaarndrager, gaat naar Kogelvangers zonder Ian van Essen (schorsing) en Noel van Eck (weekend weg). Ralph van Gent en Sem van der Linden zijn twijfelgevallen. Bruse Boys ontvangt in Kruiningen de één na minst productieve ploeg in haar poule. Afwezig zijn Aart de Waal, Rudo van den Berge, Jasper Fonteine, Marc Bij de Vaate en Tim von Unen.
WIK’57 ontvangt zaterdag in de vierde klasse B in Kerkwerve Noad’67, een andere middenmoter. Westhoek krijg een andere subtopper, Herkingen’55, op bezoek en kan geen beroep doen op Bart van de Steen, Wilco Jochem en Ruben Heijnen. Nummer twee, Duiveland, gaat naar SNS, nummer negen op de stand. Robbert de Bruine, Roy Quik en Joran Buijs zijn nog steeds geblesseerd. Leander van Dijke is op vakantie. Brouwershaven werkt het uitduel bij Fios af zonder de broers Martijn en Wesley Dalebout en Senna Steenhorst (allen geblesseerd). Ook Julian van Ass is er niet.

Meer nieuws