Afbeelding

Mooie medaille-oogst turnsters Delta Sport

Sport

Turnsters van GV Delta Sport hebben bij de districtsplaatsing- en teamwedstrijden in Terneuzen vier keer een gouden medaille gewonnen.

Imke van Dijk (zesde divisie pupil 3) won de meerkamp met 49,600 punten en Fay van de Vate won bij de jeugd H met grote voorsprong op de nummer twee. De Zierikzeese turnster won zowel de brug-, balk-, en vloeroefening en werd tweede bij de sprongenserie. Ilona Hoogerwerf zorgde voor goud bij de junioren en Mirthe de Jonge deed dat in supplement G-jeugd. Nine van der Veen werd bij de pupilen 2 tweede met 46,200 puntenen Mya Klein eindigde als derde bij de pupillen.
Alle turnsters van Delta Sport stonden op het erepodium bij de teamresultaten. Fay van de Vaate, Ilona Hoogerwerf, Leonie Vrolijk en Ruth Simmelink verzamelden de meeste punten voor goud. Het team van Amy van Almenkerk, Anna Hoekman, Imke van Dijk, June van de Vate, Mya Klein en Nine van der Veen werd tweede bij de pupillen. Het combinatieteam WIK/DS en Uni eindigde als tweede met daarin Delta Sport-turnsters Deniz Vaane en Mirthe de Jonge

Meer nieuws