Afbeelding

Telecom haakt voorlopig af in strijd ZieZaVo-titel

Sport

CS Telecom IT is met een gevoelige nederlaag tegen Van Klinken Montage in de eerste klasse van de ZiezaVo-strijd voorlopig afgehaakt in de strijd om de titel.

Van Klinken won met 4-3 mede door het countervoetbal waarop Telecom geen antwoord had. De strijd om het kampioenschap gaat nu tussen Bloemensuper/Phone Repair en Stella Boys/De Bajaard. Beide ploegen scoorde er in het Laco Sportcentrum op los. Bloemensuper won met 12-1 van AVSB Schipper uit Brouwershaven en Stella Boys wist het net van Stormachtig nog vaker te vinden: 13-2. Van Heukelom Group is de grote degradatiekandidaat na het 2-6-verlies tegen FC Kerkwerve/’t Oliegeultje.
In de tweede klasse kan FC Hanse Staalbouw promotie na de 3-0-winst op Krokosmakronen niet meer ontgaan. De nummer twee in de stand AVSB Jr vd Wekken won wel met 8-1 van Stellaboys/De Banjaard 2 maar het gat in punten is te groot om de ploeg uit Nieuwerkerk nog te bedreigen. Snackbar De Vuurtoren is met de winst van 4-1 op Hotel van Oppen/Oassis opgeklommen naar de derde plaats en maakt ook nog kans op promotie.

Meer nieuws