Afbeelding

MZC’11 compleet voor hervatting voetbalcompetitie (update)

Sport

MZC’11 begint zaterdag 21 januari met een fitte en complete selectie aan de hervatting van het voetbalseizoen 2022/2023 in de tweede klasse G.

Tegenstander is Arnemuiden in de gelijknamige plaats. Deze club staat negende na elf wedstrijden, MZC’11 zesde.
Een trapje lager ontmoet Bruse Boys Kapelle. Voor de bespeler van sportpark Volharding wordt het meteen een belangrijke wedstrijd om niet ‘steviger’ onderin te blijven hangen in de derde klasse B want Kapelle heeft slechts twee punten meer. Dat gaat dan gebeuren zonder Marc Bij de Vaate, Rudo van den Berge en Jasper Fonteine. Thomas Maaskant en Kevin Avdic zijn twijfelgevallen. ZSC’62 is in deze poule een weekend vrij en de wedstrijd SKNWK-Prinsenland is afgelast vanwege het veld.
Duiveland, de nummer twee van de vierde klasse B, heeft op papier in Colijnsplaatse Boys een makkelijke opponent. Trainer Jordy Heikens heeft echter genoeg kopzorgen om de wedstrijd tot een goede einde te brengen. Afwezig zijn namelijk Roy Quik, Joran Buijs (beiden langdurig geblesseerd), Robbert de Bruine, Dylan van Klinken, Leander van Dijke en Melvin van Ast (allen geblesseerd). Tristan Korpershoek en Jan op ‘t Hof zijn deze week ziek geweest. Of het tweetal meedoet, is nog niet zeker.
WIK’57, nummer drie, treft zaterdag op sportpark De Vospit Smerdiek. Brouwershaven speelt niet: de thuiswedstrijd tegen Herkingen’55 is afgelast vanwege de vele regenval. Ook Westhoek-Stavenisse gaat niet door.

Meer nieuws