Afbeelding

Ruime zeges Bloemensuper en Stella Boys

Sport

Koploper De Bloemensuper/Phone Repair en Stella Boys/De Banjaard, respectievelijk de nummers één en twee in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie, hebben woensdagavond makkelijk gewonnen.

Bloemensuper had in de eerste helft weliswaar moeilijk waardoor het lang 1-1 bleef, maar uiteindelijk had Stormachtig geen antwoord op het goede samenspel van haar tegenstander: 7-1. Stella Boys bleef de nummer twee door een zege op Van Heukelom Group met 11-4. Van Klinken Montage stuurde AVSB Schipper met een 7-1-nederlaag naar Brouwershaven.
In de tweede klasse liep koploper FC Hanse Staalbouw verder uit op concurrent AVSB Jr vd Wekken. Het team uit Nieuwerkerk won met 3-0 van Stella Boys/De Banjaard 2 terwijl AVSB Jr vd Wekken met 5-6 verloor van Centerpoint Fietsen. Kokosmakronen won nipt met 4-3 van Hotel van Oppen/Oassis en Snackbar De Vuurtoren had weinig te duchten van DDEZOM: 11-0. Grenzeloos Kort ging na een 1-0-voorsprong alsnog met 2-3 ten onder tegen De Standloper/Ginsterveld 2. Plan West Zierikzee won met 3-2 van Toren Boys.

Meer nieuws