ZSC’62 had tweede zege op rij bijna te pakken

ZSC’62 heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting tegen Halsteren, de nummer zes van de derde klasse B. Het werd 3-3.

Tegen de West-Brabanders betrof het dinsdagavond in Scharendijke een inhaalwedstrijd. De West-Brabanders kwamen na een klein kwartier op 0-1 waarna Dani de Vlieger, afgelopen zaterdag ook trefzeker tegen Bruse Boys, na ruim een halfuur 1-1 maakte. Herintreder Mike de Voogd (foto) maakte vier minuten later de 2-1. Nog voor rust maakte Halsteren gelijk.
Lange tijd leek dat ook de eindstand te gaan worden totdat Jesper Kriens, net als De Vlieger zaterdag ook doeltreffend, ZSC’62 in de 87e minuut op 3-2 zette. Een tweede overwinning op rij was bijna aanstaande, maar daar stak Halsteren in de derde minuut van blessuretijd een stokje voor: 3-3. Edwin Kriens, interim-trainer bij ZSC’62: “De scheidsrechter liet erg lang doorspelen. Wij waren te veel met de tijd bezig. De tweede helft hadden we de controle en hebben we ook goede mogelijkheden gehad. Ieder puntje is er eentje, maar dit is wel zuur”.
Komende zaterdag wacht de ploeg van interim-trainer Edwin Kriens de derde wedstrijd in acht dagen. In Nieuwerkerk is rode lantaarndrager SKNWK de tegenstander.