Afbeelding

Stella Boys brengt spanning in eerste klasse ZieZaVo terug

Sport

Stella Boys heeft zich weer in de strijd om de koppositie in de eerste klasse van de ZieZaVo-competitie gemengd door een 6-4-zege op koploper Bloemensuper/Phone Repair.

CS Telecom IT herstelde zich met een ruime 7-1-overwinning op Van Heukelom Group en heeft nu twee punten achterstand op de koploper maar ook een wedstrijd minder gespeeld. ASVB/Schipper Accountant was veel te sterk voor FC Kerkwerve/’t Oliegeultje: 8-1. De Strandloper/Ginsterveld heeft het doel weer gevonden na een aantal gevoelige nederlagen. Stormachtig moest het hoofd buigen voor de ploeg uit de Westhoek met een 10-0-nederlaag.
In de tweede klasse Won koploper ASVB/Jr van der Wekken met 4-3 van Snackbar De Vuurtoren. FC Hanse Staalbouw volgt op een punt na de 6-1-winst op Grenzeloos Kort. Stellaboys/De Banjaard 2 liet Torenboys met lege handen staan (6-0). Plan West won met 4-1 van Van Oppen/Oassis en Centerpoint Fietsen trok aan het langste eind met 2-1 op De Strandloper/Ginsterveld 2. DDEZOM heeft nog geen enkel duel gewonnen: ook nu verloor het met grote cijfers van Krokosmakronen met 4-12.

Meer nieuws