Afbeelding

Brouwershaven aardig compleet voor duel met koploper

Sport

Brouwershaven-trainer Marcel Verschoor heeft weinig personele zorgen voor het duel met koploper Wolfaartsdijk.

Slechts de geblesseerden Wesley Dalebout en Alec Nieuwendijk kunnen niet meedoen tegen de ploeg die dit seizoen in de vierde klasse B nog niets heeft laten liggen. Duiveland, runner up en volgende week de tegenstander van Brouwershaven, heeft zaterdag 19 november in Herkingen’55 een gelijkwaardige tegenstander wat puntenaantal betreft. Trainer Jordy Heikens heeft heel wat meer kopzorgen dan Verschoor. Afwezig zijn Rens Boogert en Melvin van Ast en geblesseerd zijn Roy Quik, Dylan van Klinken, Marice Wesdorp en Joran Buijs. WIK’57, de nummer van de ranglijst, treft rode lantaarndrager Colijnsplaatse Boys. Blessures zijn er bij Remon den Boer en Derk van de Doel, Dennis Dekker (vakantie), Willem Plaizier (werk) en Wilmar Berrevoets (weekend weg) zijn er evenmin bij. Westhoek, dat net als Duiveland en Herkingen’55 vijftien punten heeft, speelt tegen Goes.
MZC’11, dat de laatste drie wedstrijden in de tweede klasse G verloor, kan zaterdag haar borst natmaken als medekoploper Zuidland naar Zierikzee komt. De ploeg kan Sander Backx, Micca Bouwman (beiden geblesseerd) en Kyla van Tiggelhoven (schorsing) niet inzetten. Sven Heijboer zit wel weer bij de selectie na een blessure van bijna twee maanden.
ZSC’62 krijgt Halsteren, de nummer drie van de derde klasse B op bezoek. De rode lantaarndrager mist Davey van Essen vanwege een schorsing. SKNWK krijgt een vergelijkbare, moeilijke tegenstander in MOC’17, tweede in de stand. De Nieuwerkerkers kunnen geen beroep doen op Rene Verschoor (vakantie), Stefan Vermeer (geschorst) en Mark Bleiji (blessure). Bruse Boys is vrij dit weekend vanwege het oneven aantal ploegen in de competitie.