Afbeelding

Nieuwe koploper in tweede klasse ZieZaVo-strijd

Sport

FC Hanse Staalbouw heeft de koppositie in de tweede klasse van de ZieZaVo-competitie moeten overdragen aan AVSB/Van der Wekken Transport.

De ploeg uit Brouwershaven was woensdag met 1-0 de matchwinnaar in Laco sportcentrum en is nu met een punt voorsprong de koploper.
In de eerste klasse staat Bloemensuper/Phone Repair stevig aan kop door een 7-2-winst op Van Klinken montage. In overleg met alle teams is besloten om Grenzeloos/Kort tussentijds te laten degraderen gezien het kwaliteitsverschil in deze klasse.
De Strandloper/Ginsterveld won met 3-0 van Van Heukelom Group dat nu de rode lantaarndrager is. FC Kerkwerve/’t Oliegeultje was te sterk voor Stormachtig met 6-2. Stella Boys/De Banjaard schoot er op los tegen AVSB/Schipper: 11-2.
Grenzeloos Kort kon dus aan de bak in de tweede klasse maar verloor daar met 3-4 van Hotel van Oppen/Oassis. Centerpoint Fietsen klom met de 0-1-overwinning van Torenboys naar een derde plaats en Kokosmakronen won met 3-1 van Plan West. De Strandloper/Ginsterveld 2 kreeg flink klop van Snackbar De Vuurtoren met 2-10 en Stellaboys/De Banjaard 2 won met 9-4 van DDEZOM.