Afbeelding

MZC’11 mist flink wat aanvalskracht, einde oefening Theuns

Sport

MZC’11 heeft in het duel met NSVV, gedeeld koploper in de tweede klasse G met Zuidland dat volgende week naar Zierikzee komt, niet heel veel te kiezen voor de voorhoede.

Ramon Janson is ziek, Luuk van Vossen op vakantie en Sander Backx is een twijfelgeval. Ook (aanvallende) middenvelder Sven Heijboer ontbreekt nog altijd.
De eerste wedstrijd van Edwin Kriens, als opvolger van deze week vertrokken trainer Thomas Mangelaars, is in en tegen De Bommel dat maar drie punten meer heeft dan de rode lantaarndrager. Davey van Essen is geschorst en Ralph van Gent een twijfelgeval. Bruse Boys speelt in dezelfde derde klasse B tegen MOC’17 en heeft dezelfde afwezigen als een week geleden: Rudo van de Berge, Marc Bij de Vaate, Jasper Fonteine, Wesley Avdic en Aart de Waal. Rene Verschoor, speler van SKNWK, weet nog niet of hij mee kan doen tegen DVV’09, Thomas Folmer is er sowieso niet bij.
Voor Lex Theuns zit er op na weer een (enkel)blessure in het eerste elftal van Brouwershaven. Na Kerstmis vertrekt de voetballer ook naar het buitenland. Tegen Goes is Theuns dus afwezig, net als Wesley Dalebout en Alec Nieuwendijk (beiden geblesseerd). Jerome Theijssen zit een duel schorsing uit. Westhoek is compleet voor het treffen in de vierde klasse B tegen SNS en WIK’57 mist tegen Fios de geblesseerden Remon den Boer en Willem Plaizier. Camiel Kleppe is een weekend weg en achter de namen van Harmen den Bok (werk) en Bart van de Velde (blessure) staan vraagtekens voor de ploeg van de interims Walter de Jonge en Kees Verwest. Jordy Heikens, coach van Duiveland, heeft een aardige waslijst aan blessures voor de wedstrijd tegen Stavenisse: Rot Quik, Dylan van Klinken, Ian Roks, Jael Breukel en Joran Buijs. Marice Wesdorp is onzeker.